Så här går det till

Coaching på distans

Coaching fungerar utmärkt digitalt eller via telefon. Det som krävs är att du har en timme för dig själv, sitter ostörd, har bra ljud och om vi ska ses digitalt använder datorkamera. Oberoende form så kan det första gången vara trevligt att ses, varför vi oftast kopplar upp oss via Zoom. 


Gratis uppstartssamtal

Vi hörs för ett kortare samtal där jag hör in om coaching passar dig. Om det känns rätt för dig bokar vi upp ett första uppstartssamtal.


Uppstartssamtal

I uppstartssamtal (60-90 min) går vi igenom vårt partnerskap och en överenskommelse om arbetsprocessen. Vi ramar in vad du övergripande vill åstadkomma och uppnå med coachingen. Ofta går vi även här igenom ditt nuläge inom livet som helhet, om det inte är så att du tydligt vet vad det är du önskar coachas i.  


Coachsamtal

I varje coachsamtal arbetar vi med fokusområden och olika team för att ta dig till ditt mål, till den förändring du önskar. Coachingen varvas med olika fördjupningsövningar helt utifrån ditt behov och målsättning. Varje samtal är 60 minuter. 


Tillfällen och frekvens

Du bestämmer antalet coachingtillfällen och frekvens. Vi sätter mål och uppnåbart resultat utifrån dessa förutsättningarna. Jag stödjer dig i planen utifrån vad som av erfarenhet är realistiskt och fungerande. 


Utvärdering

Fortlöpande under samtalsprocessen stämmer vi av att du är på rätt väg så att du når resultatet. Vi möter de utmaningar och hinder som kan finnas längs vägen och hittar strategier för att ta dig framåt. För mig är det viktigt att du upplever coachingsamarbetet tillfredsställande och att du hela tiden lär dig mer om dig själv och utvecklas personligen. 


Varmt välkommen till ett samtal som gör skillnad!

Professionell coaching

Ger nya insikter

Tar fram potential

Tydliggör mål

Hittar lösningar

Skapar medvetna val

Lärande & växande